Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αμύνταιο: Πλημμύρισαν το χωράφι του κοινοτάρχη για εκδίκηση!

Πρωτότυπο αλλά απόλυτα καταστροφικό τρόπο βρήκαν κάποιοι σε ένα χωριό του δήμου Αμυνταίου στη Φλώρινα για να βλάψουν τον πρόεδρο της κοινότητας Ολυμπιάδας Εορδαίας. Άνοιξαν το νερό από την... αρδευτική γεώτρηση και πλημμύρισαν το χωράφι του με τα καλαμπόκια καταστρέφοντας ολόκληρη τη σοδειά!

Ο κοινοτάρχης δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε μια… λίμνη εκεί όπου βρίσκονται τα 40 στρέμματα καλλιέργειας που είχε σπείρει στις 30 Απριλίου με καλαμπόκι στο Πεδινό Φλώρινας! Τα κέρδη που υπολόγιζε από την πώληση της παραγωγής πήγαν περίπατο, ενώ δεν μπορεί ούτε να ξανασπείρει το πλημμυρισμένο χωράφι που θα αργήσει πολύ να στεγνώσει!

Η πιθανότητα να επρόκειτο για τυχαίο γεγονός αποκλείστηκε, αφού η παράγκα του αντλιοστασίου της αρδευτικής γεώτρησης βρέθηκε παραβιασμένη ενώ κάποιοι είχαν βάλει μπροστά την αντλία και είχαν ανοίξει την βάνα της παροχής νερού. Η δολιοφθορά καταγγέλθηκε στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.