Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Δήμου Καστοριάς: Κατασκήνωση Κωφαλάλων στο Μπέλλες‏


Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει τους κατοίκους του ότι οι Φίλοι Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης διαθέτουν στον ορεινό όγκο του Μπέλλες , σε υψόμετρο 600 μ., κατασκηνωτικό χώρο 60 στρ. με θέα προς τι λίμνη Κερκίνη .

Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος...οργανώνουν θερινή κατασκηνωτική περίοδο σε μόνιμα κτίσματα διαμονής ,για παιδιά βαρήκοα ,κωφά, κωφάλαλα και ακούοντα αδέλφια τους .Η κατασκηνωτική περίοδος του 2012 εκτείνεται από την Δευτέρα 9 έως Σάββατο 21 Ιουλίου. Γίνονται δεκτά δωρεάν ,αγόρια και κορίτσια από 9 έως 15 ετών . Τα έξοδα καλύπτονται από χορηγούς των Φίλων Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης .

Για κάθε παιδί απαιτείται Δήλωση Συμμετοχής με υπογραφή γονέα και Ιατρική Βεβαίωση, η οποία να επιβεβαιώνει τη δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σε κατασκήνωση .

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα
της Αρχηγού , κα Δέσποινα Χρυσοστόμου : 6972 229 696 ή στα γραφεία του σωματείου : 2310 533 363 και 6977 626 243 .

Έντυπα δηλώσεων συμμετοχής διατίθενται από το Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Καστοριάς , Αθ.Διάκου 1 στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής και οι Ιατρικές Βεβαιώσεις θα πρέπει να αποσταλούν ,με ευθύνη του κάθε γονέα , ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση :
Φίλοι Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης
Σούτσου 3
Τ.Κ. 546 30 ,Θεσσαλονίκη
ή μέσω fax στο 2310 533 272
ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση : ramna_camp@nevma.eu

Ο καθορισμός του τόπου συγκέντρωσης και μετάβασης των παιδιών στην κατασκήνωση θα ανακοινωθεί μετά την παραλαβή των Δηλώσεων και Βεβαιώσεων , το αργότερο μέχρι 30 Ιουνίου 2012 . Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.