Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αστραπή Μεσοποταμίας: 'Φωνές' και στο φινάλε

Την οργή της και μάλιστα με έντονο τρόπο, εξέφρασε η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας με ανακοίνωση που εξέδωσε. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, ο σύλλογος της Καστοριάς κάνει λόγο για εξωαγωνιστικούς παράγοντες που στέρησαν από την ομάδα τη δυνατότητα να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ αναφέρεται σε περιστατικά που συνέβησαν στο ματς της Κυριακής με τον Κάστορα. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

''Το ΔΣ Αστραπής Μεσοποταμίας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές, προπονητή και φιλάθλους για την καθαρή και τίμια προσπάθεια για παραμονή στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε διότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε εξωγηπεδικούς παράγοντες και διαιτητές! Χθες γίναμε μάρτυρες μίας άθλιας κωμωδίας ενός διαιτητή σκηνοθέτη επιστημονικής φαντασίας! Σε ένα τοπικό ντέρμπι που ήταν 'φιλικό' διότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο διαιτητής Καϊδης και οι βοηθοί του, Τσαλίδου, Τζώρτζος του Συνδέσμου Κοζάνης, δεν τους άρεσε που περνούσαν απαρατήρητοι και πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές, στο 83' σε ανύποπτη φάση και προς έκπληξη όλων όσοι ήταν στο γήπεδο, απέβαλλε τον προπονητή της ομάδας μας μέσα σε αποδοκιμασίες των φιλάθλων και των δύο ομάδων! Αποχώρησε για 10 λεπτά από το γήπεδο χωρίς κανένα λόγο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες όλου του γηπέδου! Αφού επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο, ξανά διέκοψε το παιχνίδι γιατί έβρεξαν με νερό τον β' βοηθό! Οταν επιτέλους τελείωσε το παιχνίδι, ο διαιτητής Καϊδης αποκάλεσε 'άνανδρο' μέλος του ΔΣ! Εμείς ρωτάμε, θα τιμωρηθεί επιτέλους κάποιος από τους κυρίους με τα μαύρα για αυτά που κάνουν και λένε επειδή τους προστατεύει ο νόμος; Εμείς, κύριοι, είμαστε ομάδα με ιστορία, προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς, όλες οι ομάδες της Μεσοποταμίας, ακαδημίες παίδων, εφήβων, ανδρών, πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο! Απαιτούμε σεβασμό από κάθε 'τυχαίο'. Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κάστορα, τον πρόεδρο, προπονητή και ΔΣ για την τίμια προσπάθειά τους για παραμονή στο περιφερειακό πρωτάθλημα''.

21-05-2012

periferiako.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.