Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχεις ως εξής:


Αθανάσιος Ράπτης Πρόεδρος
Χαράλαμπος Κιβρακίδης Αντιπρόεδρος
Νίκος Παναγιώτου Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαρρής Ταμίας
Γιάννης Λαπαρίδης Ειδικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μίχος Αναπληρωτής Ταμίας
και Ιορδάνης Καραϊορδανίδης Δημόσιες Σχέσεις

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι πλήρως ανανεωμένο, εκφράζοντας την φιλοσοφία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη εκπροσώπηση των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής.

Στόχοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα χτίσει πάνω στην προσπάθεια του προηγούμενου ΔΣ είναι η αντιμετώπιση των θεμάτων των Ερασιτεχνικών Σωματείων της περιοχής, η ενίσχυση των προγραμμάτων του Κλασικού Αθλητισμού, η διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων σημαντικού Αθλητικού Ενδιαφέροντος (Grand Prix Στίβου, Λασσάνεια, Ημιμαραθώνιος Βουνού, κλπ) και ιδιαίτερα η προώθηση και προβολή προγραμμάτων για την ενίσχυση της Αθλητικής Ιδέας όπως το πολύ καινοτόμο πρόγραμμα Kid’s Athletics.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.