Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Παναργειακός.Κερδίζει την παραμονή της η Α.Ε. Βιτσίου.


Μετά και την παραίτηση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Φλώρινας,Ελλάς Άνω Καλλινίκης,ο Παναργειακός προβιβάζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα, η παραίτηση του Κτηνοτροφικού,Πρωταθλητή της ΕΠΣ Γρεβενών από την διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Επομένως, Παναργειακός και Μακεδονικός Κοζάνης προβιβάζονται χωρίς αγώνες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αρκεί να καταθέσουν εγγράφως στην ΕΠΟ, την επιθυμία τους αυτή.

Η ευχάριστη είδηση για τον Παναργειακό έχει αντίκτυπο και στο Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς και κυρίως για την ομάδα της Α.Ε.Βιτσίου.
Αν ο Παναργειακός, δεν παραιτηθεί του δικαιώματος του να συνεχίσει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, τότε στην Α Κατηγορία, εκτός του Κρόνου, που κερδίζει την παραμονή του λόγο της παραμονής στη Δ Εθνική του Κάστωρα,θα παραμείνει και η Α.Ε Βιτσίου.

Επομένως, μόνο μια ομάδα θα ακολουθήσει τον Αγ.Δημήτριο και την Αλεβίτσα Διποταμίας στη Β Κατηγορία και αυτή θα είναι το Νεστόριο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.