Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας | Τρίτη 8 Μαΐου 2012





Οι ταινίες της ημέρας...








22:00 Ευδοκία ΕΤ1
‘Eνας λοχίας γνωρίζεται με την Ευδοκία, μια πόρνη, την οποία και παντρεύεται. Δεμένοι με μια κοινή μοίρα που τους ορίζει, οι δυο εραστές εξεγείρονται ενάντια σε ένα πιο ισχυρό από αυτούς κοινωνικό σύστημα και συντρίβονται, όπως στην κλασική τραγωδία. Ρεαλισμός, σκληρό φως, γυμνά τοπία. Η πόλη της Ευδοκίας έχει φτωχογειτονιές, άδεια σοκάκια, χωράφια. Μια πόρνη που θέλει να ζήσει, να είναι ελεύθερη. Να αγαπήσει και να αγαπηθεί πάνω από όλα σαν άνθρωπος. Οι ήρωες της Ευδοκίας ζουν στα όρια ενός σουρεαλιστικού κόσμου, τυπικά ελληνικού, όπου το παράλογο αποτελεί καθημερινό στοιχείο της πραγματικότητας. Ταινία γνωστή για το μουσικό θέμα, το ζεϊμπέκικο του Μάνου Λοϊζου, απέσπασε το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μια από τις σημαντικότερες δημιουργίες του ελληνικού κινηματογράφου.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Μάρω Βασιλείου, Χρήστος Ζορμπάς, Κούλα Αγαγιώτου, Γιώργος Κουτούζης
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Αλέξης Δαμιανός

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
105 λεπτά








22:00 ‘Eνας και μοναδικός Mega

THE ONE


Αμερικανική ταινία του Τζέιμς Γουόνγκ, με τους Τζετ Λι, Κάρλα Γκουτζίνο, Ντελρόι Λίντο.

Ένας πράκτορας ταξιδεύει σε διάφορα παράλληλα σύμπαντα και σκοτώνει τα κατά τόπους alter ego του, κάτι που του προσδίδει υπεράνθρωπες δυνάμεις. Τελευταίος στόχος του ένας αστυνομικός που αποδεικνύεται δύσκολο καρύδι.






22:00 Lara Croft: Tomb Raider Star

Μετάδοση:08.05.2012 | 22 00
Πρωταγωνιστές:Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, Ντάνιελ Κρεγκ, Ίεν Γκλεν
Σκηνοθεσία:Σάιμον Γουέστ
Έτος:2001
Διάρκεια:89 λεπτά
Παρόλο που προέρχεται από οικογένεια της βρετανικής αριστοκρατίας, το χόμπι της αρχαιολόγου Λάρα Κροφτ είναι η συλλογή σπάνιων κειμηλίων από ναούς, μαυσωλεία και αρχαίες πόλεις. Διαθέτοντας άριστη σωματική διάπλαση και εκπαιδευμένη στη χρήση κάθε είδους όπλων και στη μάχη σώμα με σώμα, η Λάρα Κροφτ αψηφά τους κινδύνους και ταξιδεύει σε κάθε μέρος του πλανήτη προκειμένου να αποκτήσει αυτό που αναζητά.
Εντωμεταξύ, πρόκειται για την χρονιά που οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση μεταξύ τους και οι Ιλουμινάτι, μια μυστική αδελφότητα, αναζητούν ένα αρχαίο φυλακτό που ο κάτοχός του αποκτά την ικανότητα να ελέγχει τον Χρόνο. Η ενεργοποίηση του φυλακτού απαιτεί τον χειρισμό ενός χρονοκλειδιού, που βρίσκεται όμως κρυμμένο στην έπαυλη της Λάρα Κροφτ. Οι Ιλουμινάτοι καταφέρνουν να το κλέψουν και όταν η Λάρα Κροφτ πληροφορείται την αξία του χρονοκλειδιού αποφασίζει να το επανακτήσει και να καταστρέψει το φυλακτό προτού είναι πολύ αργά…







23:00 Γυναικοκρατία ΕΤ3


Σύμφωνα μe ένα παλιό έθιμο, τη λεγόμενη γυναικοκρατία. Οι γυναίκες ενός χωριού παίρνουν μια μέρα το χρόνο την εξουσία στα χέρια τους, από τις 12 τα μεσάνυχτα για 24 ώρες, παρά τις αντιδράσεις ορισμένων ανδρών, όπως ο Φώντας που επιχειρεί να φυλακίσει τη γυναίκα του, αλλά και ζευγαριών, όπως η Ειρήνη κι ο Στρατής, που σκοπεύουν να περάσουν όλη τη μέρα στο κρεβάτι. Ωστόσο η Ελένη, σύζυγος του Προέδρου του χωριού και πρόεδρος των γυναικών, μαζί με τη γυναίκα του ταβερνιάρη, τη Ντίνα, αποφασίζουν να μην παραδώσουν την επόμενη μέρα την εξουσία και να κρατήσουν την γυναικοκρατία για πάντα, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στους άντρες, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν τα σχέδιά τους. Οι άνδρες αντιδρούν εύστοχα με ερωτική αποχή κι έτσι τις φέρνουν στα πρόθυρα τρέλας, μέχρις ότου τελικά οι γυναίκες παραδίδονται άνευ όρων.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Μαίρη Χρονοπούλου, Γιάννης Κατράνης, Θύμιος Καρακατσάνης, Θόδωρος Κατσαδράμης, Γιώργος Κωνσταντίνου , Μάκης Δεμίρης,
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Ερρίκος Θαλασσινός








00:30 Ρωσική Μαφία ΝΕΤ
THE PAYBACK

Αγγλο-ρωσική ταινία του Ολιβιέ Μπόνας, με τους Τζέρεμι Νόρθαμ, Φιονούλα Φλάναγκαν, Σεεργκέι Γκουμπάνοφ.

Ένας νεαρός εμφανίζεται στην οικογένεια ενός πλούσιου μεσίτη στο Λουξεμβούργο ισχυριζόμενος ότι είναι ένας χαμένος ανιψιός και αναστατώνοντας τα μέλη της.







02:00 Απόδραση από την πύρινη κόλαση Star
NATURE UNLEASHED: FIRE

Καναδο-ρουμανο-αγγλική βιντεοταινία του Άλαν Γκολντστάιν, με τους Τζος Κοέν, Μέλανι Λιούις, Ρος ΜακΚολ.

Ο νεαρός και άπειρος δασοφύλακας Τζέικ αναλαμβάνει να σώσει μια ομάδα πεζοπόρων, αλλά τους οδηγεί σε μια σπηλιά όπου κινδυνεύουν από μια φωτιά και δηλητηριώδη αέρια.






03:45 Ο Τζο ενάντια στο ηφαίστειο Star
JOE VS THE VOLCANO


Αμερικανική ταινία του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ, με τους Τομ Χανκς, Μεγκ Ράιαν, Λόιντ Μπρίτζες.

Όταν ο Τζο πληροφορείται ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής, δέχεται την προσφορά ενός εκκεντρικού πλούσιου: να ζήσει σαν βασιλιάς σε μια φυλή της Ταϊτής, αλλά στη συνέχεια να θυσιαστεί πέφτοντας σ’ ένα ηφαίστειο.





CAMERASTYLO ONLINE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.