Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Άργος Ορεστικό: Ζητά δέσμευση για το 585 ΚΕΝ ΕΚΕ


Nα δεσμευτούν για την αδιάλειπτη λειτουργία του 585 ΚΕΝ ΕΚΕ Άργους Ορεστικού, μέσω των τοπικών εκπροσώπων τους, ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα που έχουν εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο,ο Δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.Αναφέρει ότι...σύμφωνα με βάσιμες δημοσιογραφικές πληροφορίες,το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επανέρχεται στο θέμα λειτουργίας του στρατοπέδου αυτού και τονίζει ότι οι παλινωδίες της πολιτείας στο εν λόγω θέμα είναι γνωστές σε όλους τους δημότες και όχι μόνο.

Σημειώνει παράλληλα ότι επειδή,ο Δήμος Ορεστίδος έχει προσφέρει τα μέγιστα για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία του και το γεγονός ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα αυτό, ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα που έχουν εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο να δεσμευτούν για την αδιάλειπτη λειτουργία του 585 ΚΕΝ ΕΚΕ Άργους Ορεστικού.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.