Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μυστηριώδης εξαφάνιση 57χρονου άνδρα στην Πτολεμαΐδα – Eδώ και 4 ημέρες αγνοείται η τύχη του


Η περίεργη εξαφάνιση ενός 57χρονου άνδρα στην Πτολεμαΐδα, απασχολεί από προχτές το πρωί τις αστυνομικές αρχές. Εξαφανισθείς είναι ο Θ.Τ. που γεννήθηκε το 1955 στη Ρωσία και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Ο 57χρονος ομογενής εξαφανίστηκε στις 18 Μαΐου, ενώ μόλις προχτές...το πρωί, η αδερφή του, ανέφερε την εξαφάνισή του. Παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και είπε ότι ο αδερφός της έφυγε πεζός από το σπίτι του στις 9 το βράδυ στις 18 Μαΐου, αλλά από τότε δεν ξαναγύρισε και αγνοείται η τύχη του. Ο εξαφανισθείς έμενε μόνος του στην ίδια πολυκατοικία με την αδερφή του, αλλά σε διαφορετικό διαμέρισμα. Είναι διαζευγμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι άνεργος εδώ και καιρό, γι’ αυτό ουσιαστικά τον συντηρούσε η αδερφή του. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του, τόσο σωματικά όσο και νοητικά.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση της αστυνομίας για την εξαφάνιση, καθώς η αδερφή του πήγε στο Τ.Α. τέσσερις μέρες μετά που έφυγε από το σπίτι ο αδερφός της. Αυτό έγινε σύμφωνα με την πρώτη, επειδή ο 57χρονος έφυγε και κάποιες άλλες φορές για μία – δύο ημέρες από το σπίτι, αλλά επέστρεφε. Έτσι αυτή τη φορά που έφυγε χωρίς να πει τίποτα απολύτως, αφού πέρασε και η τρίτη ημέρα από την εξαφάνισή του, την επόμενη το πρωί, η αδερφή εμφανώς ανήσυχη για την τύχη του αδερφού της, προσήλθε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Από προχτές το πρωί στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Το Τμήμα Ασφάλειας έδωσε σε όλα τα περιπολικά φωτογραφία του εξαφανισθέντα. Με τη φωτογραφία στο χέρι τα περιπολικά οργώνουν την πόλη της Πτολεμαΐδας και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, αναζητώντας τον άνδρα που …άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Παράλληλα στάλθηκε φωτογραφία και ενημερώθηκαν οι αστυνομικές διευθύνσεις των όμορων περιοχών.

Ο 57χρονος εξαφανισθείς όταν έφυγε από το σπίτι του στις 9 το βράδυ της 18ης Μαΐου, φορούσε τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Έχει ύψος 1,75 μ., κανονική σωματική διάπλαση και άσπρα μαλλιά.

Από σήμερα αναμένεται να ενταθούν οι έρευνες, με ειδική ομάδα αστυνομικών που θα «χτενίσουν» την περιοχή για την αναζήτηση του εξαφανισθέντα άνδρα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

e-ptolemeos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.