Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι ταινίες της ημέρας | Παρασκευή 25 Μαΐου 2012






Οι ταινίες της ημέρας...













19.30 Λαός και Κολωνάκι ΕΤ3
(1959)

Η ταινία προβάλλεται στα πλαίσια του αφιερώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ “Αξέχαστες ελληνικές κωμωδίες – ηθογραφίες”.
Από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου με τον απολαυστικό Κώστα Χατζηχρήστο στο ρόλο του Κώστα, ιδιοκτήτη ενός μικρού γαλακτοπωλείου στο Κολωνάκι, αθεράπευτα ερωτευμένου με την Ντέντη, μια όμορφη αριστοκράτισσα που, ασφαλώς, τον σνομπάρει. Ο Κώστας, όμως, που έχει μανία με το Προπό, βλέπει κάποτε την τύχη να του χαμογελάει και γίνεται πλούσιος…Καλόκαρδος και αφελής καθώς είναι, μπλέκεται με την καλή κοινωνία και γεύεται τη ‘μεγάλη ζωή’ για να ανακαλύψει ότι η πραγματική ευτυχία δε βρίσκεται ακριβώς εκεί!
Διάρκεια: 74′
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Κάκια Αναλυτή, Ρίκα Διαλυνά, Σταύρος Ξενίδης, Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθέτης: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης








21.00 Η αναβίωση ενός θρύλου Alpha
Resurrecting the Camp (2007)

Η τυχαία γνωριμία του με έναν άστεγο αποβαίνει καταλυτική για ένα νεαρό ρεπόρτερ, ο οποίος οδηγείται σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αναγκάζεται να επαναπροσδιορίσει τις αξίες και τις σχέσεις του.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Samuel L. Jackson(Champ), Josh Hartnett(Erik Kernan Jr.), Kathryn Morris(Joyce Kernan), Dakota Goyo(Teddy Kernan), Alan Alda(Ralph Metz), Rachel Nichols(Polly), Teri Hatcher(Andrea Flak), Kristen Shaw(Perlmutter), Nick Sandow(Marciano), David Paymer(Whitley)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Rod Lurie







22.00 Ήρωες για πάντα ΕΤ1
The Game of their Lives (2005)

Την άνοιξη του 1950, οι Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν μια πρόσκληση να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Βραζιλία. Αντιμέτωποι με ένα πολύ μικρό προϋπολογισμό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινούν να επιστρατεύσουν παίχτες καταλήγοντας στο γήπεδο του Σέιντ Λούις στο Μιζούρι, όπου βρήκαν μια ομάδα από νεαρούς φίλους με καμία επαγγελματική ή διεθνή πείρα, μόνο την αμέριστη αγάπη τους για το παιχνίδι. Με τις πιθανότητες φανερά εναντίον τους, η Αμερικανική ομάδα φτάνει στο Ρίο, όπου κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει…
Διάρκεια: 101′
Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Γουές Μπέντλεϋ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέι Ρόνταν, Γκάβιν Ροσντεηλ, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζον Ράις Ντέιβις
Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Άσπογκ











22.00 Hachiko: H ιστορία ενός σκύλου Star
Hachiko: A Dog’s Story (2009)

Ενας μεσήλικας καθηγητής κολεγίου βρίσκει ένα αδέσποτο σκυλάκι σπάνιας ράτσας και χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει σπίτι του. Σύντομα, μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας ισχυρός δεσμός αγάπης και αφοσίωσης.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Richard Gere(Parker Wilson), Joan Allen(Cate Wilson), Cary-Hiroyuki Tagawa(Ken), Sarah Roemer(Andy), Jason Alexander(Carl), Erick Avari(Jasjeet), Davenia McFadden(Mary Anne), Robbie Sublett(Michael (as Robbie Collier Sublett)), Kevin DeCoste(Ronnie – 11 years), Rob Degnan(Teddy Barnes (as Robert Degnan))
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Lasse Hallström








23.10 88 Λεπτά Mega
88 Minutes (2007)

88 λεπτά που κυλούν σχεδόν σε φυσικό χρόνο. Ο Αλ Πατσίνο σε έναν νέο καταιγιστικό ρόλο, ρουφάει 88 λεπτά ζωής που του απομένουν και ο θεατής παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! ‘Eνα μυστήριο πρέπει να λυθεί και το ρολόι τρέχει αντίστροφα…
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Al Pacino(Jack Gramm), Alicia Witt(Kim Cummings), Leelee Sobieski(Lauren Douglas), Amy Brenneman(Shelly Barnes), William Forsythe(Frank Parks), Deborah Kara Unger(Carol Lynn Johnson), Ben McKenzie(Mike Stempt (as Benjamin McKenzie)), Neal McDonough(Jon Forster), Leah Cairns(Sara Pollard), Stephen Moyer(Guy LaForge)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Jon Avnet









23.45 Οι Έγκλειστοι Star
Restraint (2008)

Σε ένα κτήμα στη μέση του πουθενά, ένας αγοραφοβικός άντρας δέχεται την ‘επίσκεψη’ ενός ζευγαριού φυγάδων. Αν και στην αρχή όλα δείχνουν πως βρίσκεται στο έλεός τους, σύντομα οι όροι αλλάζουν…
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Travis Fimmel(Ron), Teresa Palmer(Dale), Stephen Moyer(Andrew), Nate Jones(Tim), Margie McCrae(Mrs. Wynott), Peter Davies(Terry Gilmore), Taylor Owyns(Angela – Antique Dealer (as Taylor Owynns)), Keith Robinson(Mr. Middleton), Philip Holder(Sgt Paul Widdens), Alyssa McClelland(Gabrielle)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Davi Denneen
ΣΕΝΑΡΙΟ
Dave Warner
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
84 λεπτά








01.30 Όλα τα όμορφα άλογα Mega
All the Pretty Horses (2000)

Τέξας, τέλη της δεκαετίας του ’40. ‘Οταν η μητέρα του Τζον Γκρέιντι Κόουλ πουλά το ράντσο όπου μεγάλωσε, εκείνος εγκαταλείπει τον τόπο του σε αναζήτηση της μεγάλης περιπέτειας, παρέα με τον φίλο του, τον Λέισι Ρόουλινς. Ταξιδεύοντας προς τον Νότο και φλερτάροντας με την ιδέα της ζωής ενός καουμπόί, συναντούν στο δρόμο τους έναν ζωηρό έφηβο, τον Μπλέβινς, ο οποίος θα τους φέρει μόνο μπελάδες. Ο Τζον και ο Λέισι καταλήγουν σε μια μεξικανική χασιέντα, όπου δαμάζουν άγρια άλογα. Ο Τζον ερωτεύεται την Αλεχάντρα, την όμορφη κόρη του πλούσιου ιδιοκτήτη του ράντσου, παρά τις οικογενειακές απαγορεύσεις. Ο Τζον θα ακολουθήσει το άγριο μονοπάτι της καρδιάς και του πάθους του και θα βρεθεί στη φυλακή, κατηγορούμενος για φόνο, εξαιτίας του επικίνδυνου αυτού ρομάντζου.
Η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του βραβευμένου με ‘Οσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Κοφτερό Λεπίδι), βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ του Κόρμακ ΜακΚάρθι, σε σενάριο του Τεντ Τάλι, βραβευμένου με ‘Οσκαρ για την «Σιωπή των Αμνών». Η ταινία παρουσιάζει την συγκλονιστική οδύσσεια ενός νεαρού, που μαθαίνει το νόημα της ευθύνης, της αγάπης, της εκδίκησης και της επιβίωσης, ταξιδεύοντας από την αθωότητα στη γνώση της εμπειρίας, από τα εφηβικά παιχνίδια στις ριψοκίνδυνες αποφάσεις, από την ανεμελιά στις πράξεις τιμής.
Σκηνοθεσία: Μπίλι Μπομπ Θόρντον
Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Χένρι Τόμας, Πενέλοπε Κρουζ, Λούκας Μπλακ, Ρούμπεν Μπλέιντς, Μίριαμ Κόλον, Μπρους Ντερν, Ρόμπερτ Πάτρικ, Σαμ Σέπαρντ, Χούλιο ‘Οσκαρ Μετσόσο
Διάρκεια: 119 λεπτά








01.30 Το Μάτι Star
The Eye (2008)

Μετά από μια επιτυχημένη μεταμόσχευση, μια τυφλή κοπέλα ξαναβρίσκει το φως της. Ο χειρότερός της εφιάλτης ξεκινά όταν μετά την επέμβαση αρχίζει να βλέπει τρομακτικά οράματα νεκρών ανθρώπων…
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Τζέσικα Αλμπα,Αλεσάντρο Νίβολα,Πάρκερ Πόουσι
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Ντέιβιντ Μορό
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
105 λεπτά








03.15 Στους Ρυθμούς της Ντίσκο Star
The Last Days of Disco (1998)

Με φόντο τα χρώματα μιας ντίσκο της δεκαετίας του ’80 όπου τα ναρκωτικά, το σεξ και η εκκεντρικότητα χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, μια παρέα φίλων αναζητά επίμονα μια διέξοδο από τη μουντή καθημερινότητα. Αραγε η ολοκλήρωση ταυτίζεται με την αιώνια αγάπη ή μήπως εξαρτάται από πιο νεφελώδεις παράγοντες;
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Κλοέ Σεβινί,Κέιτ Μπέκινσεϊλ,Κρίστοφερ Αϊγκμαν,ΜακΚένζι Αστιν,Ματ Κέσλαρ,Τζένιφερ Μπιλς
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Γουίτ Στίλμαν
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
97 λεπτά







CAMERASTYLO ONLINE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.