Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ- ΣΕΡΒΙΑ 21-26: Άρεσε παρά την ήττα η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών (φωτογραφίες - βίντεο)‏


Πραγματοποιώντας την κορυφαία της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια, η εθνική ομάδα γυναικών ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στην Σερβία, παρά την ήττα της με 26-21.

Μπροστά σε 1.500 φιλάθλους που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αμυνταίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε απίστευτη βελτίωση στον 5ο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική μιας και ήταν η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε ξανά στην γενέτειρα του ελληνικού χάντμπολ.

Η εθνική ομάδς ξεκίνησε άσχημα το ματς (2-7, 4-9), αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι αλλαγές των Παπαδοπούλου και Βαφειάδου βοήθησαν σημαντικά, ενώ όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και η απόδοση της τερματοφύλακας Ασπασία Λέκκα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μείωσε σε 6-9 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε στο -2 (10-12, 11-13) με τις εξαιρετικές επιθετικές ενέργειες της Λαμπρίνας Τσακάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σέρβες συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα, αλλά χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ, ενώ η ελληνική ομάδα παίζοντας με ψυχή κατόρθωσε να μείνει στην διεκδίκηση του ματς μέχρι και το 57' με την Βασιλειάδου να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ.


Τα δεκάλεπτα: 4-8, 7-11, 11-13 (ημχ.), 14-17, 18-22, 21-26
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Χατζηπαρασίδου 3, Τσιρνάρη, Προκοπίδου, Παπαδοπούλου 3, Νούλα, Μαυρογιώργη 1, Μάστακα, Βασιλειάδου 3, Αναγνωστοπούλου, Βαφειάδου 1, Στρατάκη 1, Τσακάλου 7, Μασμανίδου, Στασινού, Καζάκη 2, Λέκκα.
ΣΕΡΒΙΑ (Σάσα Μπόσκοβιτς): Κρπέζ 3, Πόποβιτς 2, Λέκιτς 6, Ντιμίτροβιτς 2, Μάτιτς, Νταμιάνοβιτς 3, Έριτς, Ράγιοβιτς, Ογκνιένοβιτς 2, Φιλίποβιτς 2, Τομάσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Λίσκεβιτς, Λόγπουρ 6, Μπάρτοσιτς, Γκεοργκίεφ.
Διαιτητές: Αλίγεφ- Αγκακίγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Παρατηρητής: Γιορντάνοφ (Βουλγαρία), δίλεπτα: 1-3, πέναλτι: 2/2-1/1.

sentragoal.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.