Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αξιωματικοί από το Γ.Ε.Σ επιχείρησαν πριν από λίγο να διενεργήσουν μετρήσεις στο στρατόπεδο Νεάπολης


Ένα στρατιωτικό αυτοκίνητο με δύο αξιωματικούς από τη γεωγραφική ή τοπογραφική υπηρεσία του Στράτου μετέβη γύρω στις 08:30 π.μ. στο χώρο του στρατοπέδου "Πόρτη" στη Νέαπολη (που προορίζεται για Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών), προκειμένου να...διενεργήσουν διάφορες μετρήσεις στο εσωτερικό του.


Οι δύο αξιωματικοί του στρατού παρεμποδίστηκαν από την Επιτροπή Αγώνα που περιφρουρούν το στρατόπεδο , ενώ μέσα σε λίγα λεπτά συγκεντρώθηκαν εκεί περισσότερα από 200 άτομα. Οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι αυτό αποτελεί παρεμπόδιση του έργου του Στράτου και απείλησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία προκειμένου να προχωρήσει σε συλλήψεις, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. Οι στρατιωτικοί παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα εκεί, ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής. Ο κ. Δακής ενημέρωσε με τη σειρά του τον Αστυνομικό Διευθυντή ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια εντολή από τον εισαγγελέα για παρέμβαση της αστυνομίας

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, την εν λόγω αποστολή των αξιωματικών , δε γνώριζε ούτε ο στρατηγός του Α'ΣΣ στην Κοζάνη.


kozan.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.