Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αποκλείστηκε η Καστοριά από την Αστραπή Μεσοποταμίας

Απογοήτευσε αν και πάλεψε η Καστοριά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αστραπή Μεσοποταμίας για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.Η Αστραπή καλύτερη στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού νίκησε με 3-2 την Καστοριά και την απέκλεισε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Μεσοποταμία βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 30' της Καστοριάς .Στη συνέχεια η Καστοριά μείωσε σε 3-1 με τον Παπαδόπουλο ,σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καστοριάς ανέβηκε πολύ ψηλά και προσπάθησε να πιέσει αν και η Αστραπή στην αντεπίθεση είχε τις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.Ο Τερματοφύλακας της Καστοριάς κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι πραγματοποιώντας πολύ καλές επεμβάσεις αν και φέρει ευθύνη για το 3 γκολ.Στη συνέχεια η Καστοριά μείωσε σε 3-2 με το Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αν και είχε στην διάθεσή της άλλα 25 λεπτά.

Ωστόσο υπάρχει μια φάση στον αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.Αν δινόταν θα ήταν και κόκκινη κάρτα και όλα αυτά ενώ το παιχνίδι ήταν 3-2.Ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως είχε άλλη άποψη και μάλιστα έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον επιτιθέμενο εξοργίζοντας τους παίχτες και τους φίλους της Καστοριάς που ήταν στο γήπεδο. Επίσης διαμαρτύρονται και για ένα χέρι στην περιοχή της Αστραπής.

Να θυμίσουμε ότι η Καστοριά βρήκε σήμερα απέναντί της δυο πρώην ποδοσφαιριστές της.Τους Μίμη Παπαδόπουλο και Στάθη Αλεξανδρίδη ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ της Αστραπής με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής .Τα άλλα δυο γκολ της Μεσοποταμίας πέτυχε ο Βασιλειάδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και με απευθείας χτύπημα φάουλ.Δίκαιη η νίκη και η πρόκριση της Αστραπής.
Η Καστοριά δείχνει δυνατές αδυναμίες στην άμυνα και τα χαφ ενώ αυτοί που ξεχωρίζουν μέχρι τώρα είναι οι επιθετικοί της Βελλίδης και Παπαδόπουλος

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.