Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ληστεία γουναρά μετά την έκθεση γούνας της Αθήνας.

Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσε υπάλληλος γνωστού και επιφανούς Σιατιστινού γουνέμπορα μετά το τέλος της διεθνούς έκθεσης γούνας της Αθήνας. Οι εισπράξεις της γνωστής εταιρίας...
γουναρικών από τις πωλήσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης δόθηκαν στον έμπιστο υπάλληλο για να τις μεταφέρει στην Σιάτιστα, προφανώς γιατί οι τράπεζες το σαββατοκύριακο είναι κλειστές.

Ο υπάλληλος όμως δεν αντιλήφθηκε πως από την στιγμή που ξεκίνησε από την Αθήνα τον ακολουθούσαν στενά, ώσπου κάποια στιγμή που σταμάτησε για βενζίνη οι άγνωστοι τον πλησίασαν, έσπασαν με βαριοπούλα το παράθυρό του και με την απειλή καλάσνικοφ τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα κλειδιά με τα οποία άνοιξαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου υπήρχε τσάντα με δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Οι αρχικές πληροφορίες προσδιόριζαν το ποσό στις 40.000 $ ενώ αργότερα διέρρευσε πως το ποσό είναι απροσδιόριστο ακόμα και για τον ίδιο τον επιχειρηματία γιατί δεν είχε προλάβει να τα μετρήσει με ακρίβεια.

oladeka.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.