Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει κανονικά ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς;Στον αέρα η συγχώνευση.

Από χθες το απόγευμα φημολογείται έντονα ότι η συγχώνευση των δυο ομάδων της Καστοριάς

δεν θα προχωρήσει και οτι η Καστοριά θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλή τον κ.Πετρόπουλο φέρεται να αναλαμβάνουν τα ηνία του ιστορικού σωματείου της πόλης ακυρώνοντας την προσπάθεια συγχώνευσής της με τον Α.Ο.Κάστωρ.

Να θυμίσουμε οτι ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη Κυριακή με τη Νάουσα καθώς οφείλει στην Ε.Π.Ο περίπου 500(!!!!)ευρώ από κίτρινες κάρτες. Αυτό είχε μικρή σημασία καθώς δυο μέρες πριν είχε ανακοινωθεί η κατ'αρχήν συμφωνία των δυο προέδρων -Καστοριάς και Α.Ο. Κάστωρ -για συγχώνευση και κατά συνέπεια την αποχώρηση της πρώτης από το πρωτάθλημα.Λίγο μετά την ανακοίνωση για την πρόθεση συγχώνευσης των δυο ομάδων και πριν τον αγώνα της Κυριακής ,είχε μεσολαβήσει και η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο για τα χρέη των ερασιτεχνικών σωματείων, που ουσιαστικά απάλλασσε την Καστοριά από προηγούμενες οφειλές.

Λόγω της παραπάνω οφειλής και σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη συγχώνευση η Ε.Π.Ο κανονικά θα έπρεπε να ματαιώσει και ο εξ' αναβολής αγώνας μεταξύ Καστοριάς-Κοζάνης τον οποίον με σημερινή της ανακοίνωση όρισε για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.Ας ελπίσουμε ότι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο η Καστοριά θα βγει πιο δυνατή και θα συνεχίσει με αξιοπρέπεια..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.