Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δυτική Μακεδονία: Πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας


Από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τη διετή παράταση των σε ισχύ συμβάσεων για τη Βιολογική Γεωργία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικαιούχοι διετούς παράτασης, αφού λάβουν...γνώση των όρων και προϋποθέσεων για διετή παράταση των συμβάσεων που βρίσκονται σε ισχύ μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας ή στη Δ/νση Αγρoτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εκτός από τις διυθυνσεις αυτές στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr και του Εθνικού Τυπογραφείου www.et.gr.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.