Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΑΝΤΑΣ: Το πείραμα της Αργεντινής (ολόκληρο το ντοκιμαντερ)


Η εκπομπή "Εξάντας" του Γιώργου Αυγερόπουλου παρουσιάζει τις ομοιότητες της Αργεντινής του 2001 με την Ελλάδα του 2011. Καθηλωτικά και αληθινά σενάρια που σιγά σιγά τα βλέπουμε στην Ελληνική πραγματικότητα. Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ πιο κάτω...





Ο Εξάντας επιστρέφει με νέα ντοκιμαντέρ απ'το Νοέμβριο στη ΝΕΤ


Για 12η συνεχή χρονιά, η διεθνώς διακεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ "Εξάντας" του Γιώργου Αυγερόπουλου, παρουσιάζει θέματα που αφορούν όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες του σύγχρονου «παγκοσμιοποιημένου» κόσμου.
Από το Τόκυο στην Αργεντινή, από το Αφγανιστάν στην Κολομβία, από τη Νότιο Αφρική στο Ιράκ και από την Τσετσενία ως την Αϊτή, η κατανόηση του «άλλου», του «ξένου» και του «μακρινού», αποτελεί για τον Εξάντα το κλειδί για την κατανόηση του «δικού μας», του κοντινού και εφήμερου.
Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Εξάντας είχε αποσπάσει 29 διεθνή βραβεία σε κινηματογραφικά φεστιβάλ και φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που διοργανώθηκαν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα έχει αποσπάσει εφτά φορές, τον τίτλο της καλύτερης σειράς ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση. Από το 2003 προβάλλεται κάθε μήνα στη συχνότητα της ΝΕΤ.


www.exandasdocumentaries.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.