Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

- "Λυπάμαι. Δεν έπρεπε να διαλέξουν τέτοια μέρα" δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας
- Εκατοντάδες διαδηλωτές κατέλαβαν το δρόμο
- "Να φύγουν οι επίσημοι" φωνάζουν οι διαδηλωτές
- Πρωτοφανείς εικόνες"Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά, να με λένε προδότη τη στιγμή που εγώ Πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου χρόνια. Είναι μια ημέρα που ανήκει στον ελληνικό λαό, δεν ανήκει σε αυτούς” Δήλωσε φανερά οργισμένος και πικραμένος ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Αγανακτισμένοι, οπαδοί του Ηρακλή, εργαζόμενοι του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, μέλη του ΣΥΡΙΟΖΑ και πολλοί άλλοι, ήταν από νωρίς πρωί συγκεντρωμένοι και τελικά διέκοψαν την παρέλαση.

ΚΑΡΕ, ΚΑΡΕ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εξέδρα των επισήμων στην παραλιακή λεωφόρο στο Σύνταγμα μια ομάδα ατόμων έμπαινε στο δρόμο μερικά μόλις μέτρα από την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα.

Αμέσως ο δρόμος αποκλείστηκε από δύο κλούβες των ΜΑΤ που μπήκαν κάθετα στο δρόμο ενώ διμηρίες και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Πρόεδρο κινήθηκαν προς το σημείο

Ουσιαστικά η παρέλαση δεν ξεκίνησε ποτέ.


Οι διαδηλωτές που κρατούν πανό του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζουν συνθήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από το σημείο


Επί μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περίμενε μάταια. Οι διαδηλωτές δεν έδειξαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν.




Πηγή:newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.