Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Απεργία εκπαιδευτικών στην Καστοριά (φωτογραφίες – βίντεο)

«Παγκόσμια μέρα εκπαιδευτικών σήμερα, όμως οι εκπαιδευτικοί δεν γιορτάζουν αλλά πενθούν» δήλωσε η πρόεδρος των δασκάλων του Νομού Καστοριάς Τάνια Κορμά, το μεσημέρι της Τετάρτης στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «Ολυμπιακής Φλόγας».

Για πρώτη φορά οι δάσκαλοι και οι καθηγητές...ένωσαν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα ενάντια στα πολλαπλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, τόσο ο κλάδος των εκπαιδευτικών, όσο και η παιδεία γενικότερα.

«Οι αποδοχές των εκπαιδευτικών έχουν μειωθεί κατά 25%, ενώ τα σχολεία και υποχρημοτοδοτούνται. Φέτος είναι η χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων χρόνων» δήλωσε ο πρόεδρος των καθηγητών του Νομού Καστοριάς Γιάννης Πανταζόπουλος.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο 4ο Γυμνάσιο στις 20:00 πραγματοποιείται προβολή του ντοκιμαντέρ «DEBTOCRACY». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.