Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΟΓΑ: Δεν θα καταβληθούν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα


Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και σιόβια σύνταξη) του Ε΄διμήνου του 2011, επειδή δεν ολοκληρώθηκαν έγκαιρα οι...απαραίτητες διαδικασίες λόγω των καταλήψεων στο Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε ο ΟΓΑ.

Σύμφωνα με τον ΟΓΑ, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η καταβολή των επιδομάτων θα γίνει πιθανότατα στις 14 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κατάληψη στο υπουργείο Υγείας, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία και στις περικοπές μισθών και συντάξεων.

Οι εργαζόμενοι στις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους.
naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.