Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Καστοριά: Σήμερα καταφθάνουν οι αστέρες της ρωσικής σόου μπιζ‏

Μετά την επιτυχία του περσινού προγράμματος «Γούνες για αστέρια–1», φέτος αναμένεται εξίσου έντονη και γεμάτη «οδύσσεια αστέρων» στην Καστοριά. Στις 5 με 9 Οκτωβρίου...
το τουριστικό γραφείο Mouzenidis TRAVEL υποδέχεται στην Ελλάδα τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Γούνες για αστέρια–2», ανάμεσα στους οποίους – διασημότητες, αστέρια της ρωσικής σόου μπιζ, σχεδιαστές μόδας, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια και τα έντυπα μέσα ενημέρωσης. Ειδικά για αυτό το τουρ οι διοργανωτές φρόντισαν να προβάλλουν μια πολύπλευρη Ελλάδα. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν συναρπαστικές περιηγήσεις στις πιο όμορφες και θρυλικές γωνιές της χώρας (Καστοριά, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη,) επίσκεψη στα πιο φημισμένα γουναρικά μαγαζιά στην Καστοριά, καθώς και στην μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων γούνας – το εκθεσιακό κέντρο ΕΔΗΚΑ, διασκεδαστική ελληνική βραδιά με μουσική και χορό.

Στην Καστοριά στις 6 Οκτωβρίου από τις 10.00 – 12.00 οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα επισκεφτούν Φόρουμ αφιερωμένο στα θέματα της ευρωπαϊκής μόδας (τις τελευταίες τάσεις της μόδας θα συζητήσουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και την Ελλάδα).
Την ίδια μέρα από τις 12-14.00 στο ξενοδοχείο Limneon Golden Resort θα πραγματοποιηθεί ένα λαμπρό γεγονός – επίδειξη μόδας με τις γούνες των κορυφαίων Ελλήνων γουνοποιών.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα μοντέλα της αρεσκείας τους κατευθείαν από την επίδειξη. Ιδιαίτερη γοητεία στην επίδειξη αναμένεται να χαρίσουν τα καλλίγραμμα αστέρια της σόου μπιζ της Ρωσίας, Ουκρανίας και της Λευκορωσίας που θα πάρουν μέρος σ’ αυτήν. Όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα των γούνινων παλτών που θα παρουσιαστούν στην επίδειξη είναι αποκλειστικά έργα των κορυφαίων Ελλήνων γουνοποιών. Μια συναυλία στο ξενοδοχείο Loggas Hotel σε ελληνικό στυλ θα κλείσει την τόσο γεμάτη και ευχάριστη μέρα.

Video από το «Γούνες για αστέρια–1»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.