Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ερντογάν: Δεν έμπαινε στο αμάξι επειδή οδηγούσε γυναίκα

ΔΕΝ κουτσομπολεύουν μόνο την Ελλάδα στην Κομισιόν των Βρυξελλών, αλλά και την Τουρκία. Ιδού: επιστρέφοντας από την Αμερική το αεροσκάφος του Ταγίπ Ερντογάν σταμάτησε στο Δουβλίνο για ανεφοδιασμό.
Επειδή αυτό κρατά καμιά ώρα, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία VIP του αεροδρομίου να παραλάβει και να μεταφέρει τον τούρκο επίσημο στην ειδική αίθουσα για να ξεπιαστεί και να πιει καμιά πορτοκαλάδα. Πήγε λοιπόν το γνωστό αυτοκινητάκι του VIP να τον μεταφέρει από το αεροπλάνο στην αίθουσα, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μπει επειδή οδηγούσε γυναίκα! Εψαξαν να βρουν άνδρα οδηγό αλλά δεν υπήρχε. Του είπαν λοιπόν ότι, δυστυχώς, θα έπρεπε να μπει σε αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα. Ο Ερντογάν αρνήθηκε κι έτσι παρέμεινε για όσο διάστημα χρειάστηκε στο αεροπλάνο. Το νέο κυκλοφόρησε στους πολιτικούς κύκλους της Ιρλανδίας αλλά και μεταξύ άλλων Ευρωπαίων και έχει γίνει ένα σχετικό σούσουρο.

Πηγή:τα νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.