Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη για τον πολιτισμό‏

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής Δυτικής Μακεδονίας κ. Κοσματόπουλου Αθανάσιου, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, σχετικά με τις...
«Προοπτικές και δυνατότητες συνεργασίας των πολιτιστικών συλλόγων Νομού Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας». Παρόντες ήταν και οι Αντιπεριφερειάρχες Καστοριάς κ.κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και Πασχάλης Χαρούμενος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Φιλώτας Ταλίδης .

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει μια πρώτη επαφή με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Περιφερειακής μας Ενότητας ώστε να τεθούν όλοι υπό την σκέπη της Περιφέρειας, για να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες σε Περιφερειακό πλέον επίπεδο προώθησης και ανάδειξης του πολιτισμού μας. Αντίστοιχη συνάντηση έγινε στη Φλώρινα και επίκειται τις επόμενες να μέρες να υλοποιηθεί σε Φλώρινα και Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων στους παρευρισκόμενους και ζητήθηκε να αποσταλούν οι προτάσεις των συλλόγων και γραπτώς σχετικά με τις ιδέες δράσεων πολιτιστικού περιεχομένου. Ο κ. Κοσματόπουλος κατέληξε ζητώντας συνεχή επικοινωνία με τους συλλόγους ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.