Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Α.Γ.Σ. Καστοριάς: Φιλικά προετοιμασίας με τον Εθνικό Βατερού και τον Α.Σ. Νταηλάκη


Έχοντας πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς δείχνει να βρίσκεται κοντά στο απόλυτο της ετοιμότητας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προς αυτήν την κατεύθυνση, το συγκρότημα του κ. Μιχάλη Μαυρίδη θα ταξιδέψει αύριο, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο...Βατερό όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό σε μια ομολογουμένως αρκετά μεγάλου βαθμού δυσκολίας αναμέτρηση.

Στόχος των ''γουναράδων'' είναι να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την επικράτηση επί του Περδίκκα, ενώ η εν λόγω αναμέτρηση θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστωθεί η απόδοση των ποδοσφαιριστών απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βατερού, ενώ την ερχόμενη Τρίτη η ομάδα μας θα δώσει ένα ακόμα εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Σ. Νταηλάκη με ώρα έναρξης τις 19.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.