Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας των αντιθέσεων: Αρνητικές πρωτιές και ρεκόρ ανόδου των βάσεων!


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών βρίσκει το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με αρκετές πρωτιές, αφού τμήματά του ανήκουν στις σχολές με την μεγαλύτερη άνοδο των βάσεων πανελλαδικά, ενώ την ίδια στιγμή το ΤΕΙ «κρατάει» δύο αρνητικές πρωτιές, αφού εμφανίζεται μεταξύ των πέντε χαμηλότερων βαθμολογιών εισακτέων!
Διαβάστε ενδεικτικά:



Ειδικότερα, μεταξύ των πέντε χαμηλότερων βαθμολογιών πανελλαδικά, είναι αυτή που πέτυχε εισακτέος στο τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με βαθμό πρόσβασης 6,23 και 6.311 μόρια στην Καστοριά. Αντίστοιχα, στο Τμήμα Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη «μπαίνει» απόφοιτος με βαθμολογία 7,38 και 6.440 μόρια.



Ωστόσο, στις 10 σχολές με την μεγαλύτερο άνοδο, συναντούμε τα τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου στη Φλώρινα, ΓΕΩ.ΠΕ (στην Κοζάνη), Χρημαστοοικονομικών Εφαρμογών (στην Κοζάνη), Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης (Κοζάνη) και το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)!



Οι πίνακες του ρεπορτάζ από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Πηγή: kozanimedia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.