Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο χάρτης του 3ου Ομίλου του νέου Περιφερειακού Πρωταθλήματος

126 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα.Ωστόσο θα υπάρξει μια μικρή αναμονή για τον τελικό καταρτισμό των ομίλων.Υπάρχουν άλλες 7 ομάδες που πιθανότατα θα συμμετέχουν και αυτές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ,από την Β'και Γ' Εθνική.Οι ομάδες αυτές περιμένουν την εκδίκαση της έφεσής τους από την ΕΠΟ για τον πρωτόδικο υποβιβασμό τους αναφορικά με τις πλαστές ενημερότητες.

Στο φετινό πρωτάθλημα δεν δήλωσαν συμμετοχή 13 ομάδες ανάμεσά τους και ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς που πέρυσι συμμετείχε στον 3ο όμιλο μαζί με τις ομάδες τις Καστοριάς και σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο 3ο όμιλο που θα συμμετέχει και η Καστοριά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι 15 ενώ πέρυσι ήταν 18.
Οι περισσότερες ανήκουν στην ΕΠΣ Ημαθίας που θα εκπροσωπηθεί με 5 ομάδες.Αντίθετα η ΕΠΣ Πιερίας και η ΕΠΣ Φλώρινας θα εκπροσωπηθούν μόνο με μια ομάδα.Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις 4 περσινές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας ούτε μια δεν θα αγωνίζεται φέτος στο 3 όμιλο.
Στο περιφερειακό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται φέτος και η Κοζάνη που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Γ' Εθνική. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25-09-2011.

Αναλυτικά οι αμάδες που θα συμμετέχουν στον 3ο όμιλο είναι οι εξής:

3ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Νίκη Αγκαθιάς, Λευκάδια, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ακαδημία Πλαταμώνα
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη, Εθνικός Βατερού, Α.Ε. Περδίκκα
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ακρίτας Αχλάδας
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΓΣ Καστοριάς, Α.Ο.Κάστωρ, Αστραπή Μεσοποταμιάς

Μπέτσκας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια ΑΣΤΡΑΠΑΡΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.