Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Δραγούμεια 2011» στο Βογατσικό Καστοριάς


«Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου στο Βογατσικό Καστοριάς οι εκδηλώσεις «Δραγούμεια 2011». Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Βογατσικού «Η Βογατσιώτισσα» και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει...παρουσίαση κινηματογραφικού MUSICAL από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου στην πλατεία Βογατσικού στις 10 το βράδυ. Αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με τον Θωμά Ξανθόπουλο και την κομπανία του στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου στις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με την λεχοβίτικη κομπανία στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Παράλληλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Δραγούμεια 2011» ο Σύνδεσμος Βογατσιωτών Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Κωνσταντίνος" έχει προγραμματίσει αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Ο Μακεδονικός Αγώνας 1904-1908» από κινητές εκθέσεις του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει προκήρυξη διαγωνισμού φωτογραφίας και παρουσίαση των όρων διαγωνισμού Υφαντήριο. Την Κυριακή ο Σύνδεσμος Βογατσιωτών Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει στις 11:30 το πρωί ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με ομιλητή τον Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Νικόλαο Μέρτζο και θέμα «Μακεδονία, η γεωστρατητική ».

ert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.