Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί ταξί

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες, όπως ανακοίνωσαν τα μέλη του προεδρείου του ΣΑΤΑ σήμερα το απόγευμα της Κυριακής (31/7). Από τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας αυτοκινητιστές θα σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, στο ύψος του Αντιρρίου και στα διόδια του Ρίου, στο ύψος της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να αποφασίσουμε, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να λυθεί το πρόβλημα», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

«Θα κάνουμε κινητοποιήσεις, αλλά θα πρέπει ν' αποφεύγουμε λάθη, όπως αυτά που έγιναν στον Πειραιά, όπου συνάδελφοί μας πέταξαν λάδια στους δρόμους», υπογράμμισε, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμούν επεισόδια και κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), ότι δυναμιτίζουν το κλίμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κατάληψη από ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ για την Κυριακή προγραμματίζουν να κάνουν καταλήψεις στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.

cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.