Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Καστοριάς εξυπηρετούνται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ.

Στο κτίριο του πρώην δημαρχείου Μεσοποταμίας στεγάζονται και λειτουργούν ήδη τα γραφεία της Διοίκησης, Τεχνικής και Οικονομικής υπηρεσίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς. Από την Μεσοποταμία εξυπηρετούνται ήδη οι δημότες της περιοχής.



Παράλληλα λειτουργούν Τεχνικοί Σταθμοί Εξυπηρέτησης στην περιοχή Φούρκα στους Μανιάκους και στις εγκαταστάσεις του αμαξοστάσιου στην Κορησό, ενώ συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων στο Δισπηλιό.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Γιώργος Πετκανάς, από την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ, κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στο ισόγειο του Δημαρχείου Καστοριάς για την πληρωμή των λογαριασμών και την υποβολή αιτημάτων, όπως σύνδεσης και διακοπής νερού.
Οι δημότες των υπόλοιπων 8 Δημοτικών Ενοτήτων θα συνεχίσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στις Δημοτικές τους Ενότητες. Σημειώνεται πως για το 2011 δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια ύδρευσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.