Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

1ο Ανοιχτό Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι "Καστοριά 2011"


Ο Σκακιστικός Σύλλογος Καστοριάς προκηρύσσει το 1ο ανοιχτό καλοκαιρινό τουρνουά σκάκι με την επωνυμία "Καστοριά 2011", που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 30 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2011 στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στη Σκαπέρδειο αγορά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν... όλοι οι σκακιστές/-τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα αθλητών της Ελληνικής Σκακιστικης Ομοσπονδίας.

Συνολικά θα διεξαχθούν 7 γύροι με ελβετικό σύστημα (κληρώσεις μέσω Η/Υ), εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος από 8. Ο χρόνος σκέψης θα είναι 45 λεπτά για κάθε παίκτη με την προσθήκη 30 δευτερολέπτων για κάθε κίνηση, από την αρχή της παρτίδας, ενώ η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική.

Οι 3 πρώτοι νικητές θα βραβευθούν με κύπελλο και μετάλλια. Το πρόγραμμα των αγώνων, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και γενικότερα όλες οι σχετικές πληροφορίες, βρίσκονται στην προκήρυξη που επισυνάπτεται ΕΔΩ
sskastorias.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.