Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Ομάδα Δασκάλων Καστοριάς επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μαύρη σελίδα για το καστοριανό ποδόσφαιρο

Πριν 17 χρόνια τέτοιες μέρες γραφόταν η μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την εμφάνιση της εθνικής στο μουντιάλ της Αμερικής.

2011:Η Ομάδα Δασκάλων Καστοριάς επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Δασκάλων που διεξήχθη στο Αγρίνιο όπως ακριβώς και η εθνική Ελλάδος το 1994, γνωρίζοντας μόνο ήττες και με μηδέν (0) γκολ στο ενεργητικό της.

Το επίσημο μπλογκ της ομάδας omdaka.blogspot.com αναφέρει:

Ήταν αναμενόμενο...

Η συντριβή της ομάδας και στα δυο παιχνίδια του Αγρινίου ήταν αναμενόμενη και ... δίκαιη! Χωρίς προοπτική και στόχους, αποδεκατισμένη και αδιάφορη, ανίκανη να προβάλει την παραμικρή αντίσταση και στους δυο αντιπάλους των προκριματικών, με συνθέσεις αλαλούμ από την πρώτη στιγμή, δεν άντεξε στις πιέσεις που δέχτηκε μέσα στο γήπεδο και γνώρισε δυο από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της... Χωρίς κανένα τέρμα στο ενεργητικό της, με εννέα τέρματα παθητικό, δεν δικαιολόγησε σε καμιά περίπτωση την παρουσία της στο τουρνουά του Αγρινίου!

Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της, δεν έχει λόγο ύπαρξης -αφού, από ότι φαίνεται, δεν υπάρχουν νέοι και ικανοί συνάδελφοι να την επανδρώσουν- και θα ήταν λογικό να αποσυρθεί πια!


Για την ιστορία (της ντροπής)

1. ΗΜΑΘΙΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-0

2. ΕΒΡΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 6-0



Οι 12 της αποστολής ήταν:

1 Κατσίκας Χαράλαμπος

2 Παπαδάμος Κωνσταντίνος

3 Βασιλειάδης Ηλίας

4 Εμμανουηλίδης Δημήτριος

5 Βασιλείου Βασίλειος

6 Αντωνιάδης Αναστάσιος

7 Σιδέρης Αριστοτέλης

8 Χατζής Κωνσταντίνος

9 Βασιλειάδης Βασίλειος

10 Κωνσταντινίδης Σωτήρης

11 Σμπόνιας Βασίλειος

12 Χατζηφωτιάδης Κωνσταντίνος


Όμως όπως αναφέρει το μπλογκ chatzifokos.blogspot.com:

Αποδεκατισμένη μεν, αλλά ακόμα ροκ και ζωντανή.

Καλό καλοκαίρι παιδιά.

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.