Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη σε Δημοσιεύσεις για Προσλήψεις- Life


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Καστοριανού πολίτη και επειδή οι ίδιοι δημοσιογραφικοί κύκλοι ξαναχτύπησαν, προφανώς για να ανεβάσουν την ακροαματικότητα των εκπομπών τους (Ραδιόφωνο-Τηλεόραση-Blog Ενημέρωσης), εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη ανεργία που υπάρχει στην Καστοριά μας, παραπληροφορούν τους ανέργους και αφήνουν να εννοηθεί ότι...κάτι γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, σχετικά με τις προσλήψεις που αναμένεται να γίνουν από την Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ», στο πλαίσιο δράσεων του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA.

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι η «Καλλιστώ» που είναι υπεύθυνη για τις προσλήψεις της εν λόγω δράσης, ανάρτησε την προκήρυξη στην ιστοσελίδα της ( www.callisto.gr) καθώς και στη ιστοσελίδα του έργου (www.arctoslife.gr), την Παρασκευή 27 Μαϊου 2011, ώρα 16:30 το απόγευμα, μιάμιση ώρα αφού είχαν κλείσει οι υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς και το Γραφείο Τύπου.

Θεωρώ, ασφαλώς, υποχρέωση μου απέναντι στους πολίτες της Καστοριάς και κυρίως στους ανέργους, να διαβεβαιώσω ότι θα φροντίσω να υπάρχει πλήρη διαφάνεια και έλεγχος στη διαδικασία των προσλήψεων, που θα γίνουν από την Οργάνωση «Καλλιστώ».


ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Δημήτριος Σαββόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.