Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Καστοριά: Δράσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Εν όψει της Ημέρας Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και υπό την αιγίδα του...
Προέδρου της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υποστηρίζουν μία σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα προσκαλώντας όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ,τους Δήμους, Σχολεία, Εθελοντικές, Περιβαλλοντικές, Πολιτιστικές και λοιπές οργανώσεις και Συλλόγους για συμμετοχή.
Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής ο Δήμος Καστοριάς ,το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και η Επιτροπή Λίμνης, με γνώμονα ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία των πολιτών αυξάνει διαρκώς και υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων σε σχέση με το περιβάλλον την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

-11:30π.μ. καθαριότητα του χώρου περιμετρικά της λίμνης, με αφετηρία το πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας” και τερματισμό την Ιερά Μονή Παναγίας της Μαυριώτισσας.

-17:00 μ.μ.«Ο Μακρυπέδος – Το Τέρας της Λίμνης» Πρωτότυπες κατασκευές και δρώμενο για παιδιά και μεγάλους, στη νότια παραλία , απέναντι από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

-21:30 μ.μ.Μουσική βραδιά με τους Blue Note Band στο θέατρο “Ολυμπιακής Φλόγας”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.