Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σημαντικά deals στην Έκθεση Γούνας Καστοριάς


Πάνω από 140 οι εκθέτες

Περισσότεροι από 500 εμπορικοί επισκέπτες που προέρχονταν από τις παραδοσιακές αγορές της Ρωσίας, Καζακστάν, Ουκρανίας, Λευκορωσίας αλλά και της Ιταλίας, Τουρκίας, Γερμανίας επισκέφτηκαν την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, την 36η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Ηρακλής Καλλισθένης ήδη...κλείστηκαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες πράγμα που αποδεικνύει το δίκαιο του φετινού σλόγκαν που συνοδεύει τον λογότυπο της Έκθεσης «Fur in Blossom», δηλαδή η «Γούνα σε Άνθηση».
Φέτος οι 147 έκθετες κατέλαβαν και την τελευταία σπιθαμή των 10.500 τμ του Εκθετηρίου Γούνας και ο στόχος πλέον είναι κατά τον κύριο Καλλισθένη η επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου κατά 3.500 τμ, έργο προϋπολογισμού 1,2 εκατ.ευρώ ώστε η Καστοριά να αποκτήσει ένα κτήριο, το οποίο θα είναι ισάξιο της ιστορίας της Γούνας αλλά και των κατοίκων της.
Χθες πρώτη μέρα της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε ένα φαντασμαγορικό Fashion Show στο οποίο παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της μόδας στον κλάδο της γούνας. «Για το μέλλον σχεδιάζουμε στο υφιστάμενο Μόνιμο Εκθετήριο – Δημοπρατήριο Γούνας Καστοριάς τη δημιουργία ενός νέου εκθεσιακού χώρου έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνολικά 11.200 τμ στο ισόγειο» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, ενώ ανακοίνωσε ότι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σκοπεύει να ιδρύσει και μια Σχολή Μόδας που είναι απαραίτητη για τον κλάδο».
Τέλος, η Διοίκηση του Συνδέσμου με ανακοίνωση της εκφράζει την λύπη της για την άδικη επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ο γουνοποιός και μέλος του Συνδέσμου Χρήστος Τζηκαλάγιας από μια ομάδα κακοποιών, οι οποίοι έκλεψαν από την επιχείρησή του ένα σημαντικό αριθμό γούνινων ενδυμάτων. «Εκφράζουμε, στον ίδιο και στην οικογένειά του την συμπαράστασή μας και ελπίζουμε αυτό να είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και να μην γίνει απαρχή μιας δύσκολης κατάστασης για τον κλάδο», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.
voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.