Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο μπερμπάντης Ντομινίκ Στρος Καν

Μετά το πρόσφατο περιστατικό της σύλληψής του στη Νέα Υόρκη, αποφασίσαμε να ξεσκονίσουμε τη ροζ πλευρά του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.

Η προσωπική του ζωή έχει γίνει ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο...
και οι τίτλοι για εξωσυζυγικές του σχέσεις έχουν φορές προκαλέσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, ενώ, όπως δείχνει και η σύλληψή του, ο ισχυρός άντρας του ΔΝΤ δεν βάζει μυαλό.

Ο σύγχρονος Καζανόβα της Γαλλίας, παντρεμένος από το 1991 με τη δημοσιογράφο με την Αν Σινκλέρ, έχει αναγκαστεί ακόμα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του για τα ερωτικά του παραστρατήματα.


Δημοσιογράφος της Liberation έγραφε στο blog του το 2007, χρονιά κατά την οποία ο Ντομινίκ Στρος Καν έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΔΝΤ, ότι η επιμονή για τις γυναίκες αγγίζει πολλές φορές τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης, κάτι που έρχεται να επιβεβαιωθεί τέσσερα χρόνια μετά με τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη.

Η Τριστάν Μπανόν, νεαρή δημοσιογράφος και συγγραφέας, πήγε στο γραφείο του επικεφαλής του ΔΝΤ προκειμένου να του πάρει συνέντευξη για το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν το 2002.


"Ήθελε να του κρατάω το χέρι για να απαντά στις ερωτήσεις. Μετά το χέρι προχώρησε στο μπράτσο και συνέχισε... Καταλήξαμε να παλεύουμε... Τον κλώτσησα... Προσπάθησε να ανοίξει το τζιν μου. Όταν έφυγα μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας "σας τρομάζω;"", ανέφερε η δημοσιογράφος που επέλεξε να μην κινηθεί δικαστικά.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2008 ήρθε στο φως η εξωσυζυγική σχέση του με την οικονομολόγο του ΔΝΤ από την Ουγγαρία Πιρόσκα Νάγκι, την οποία ο Ντομινίκ Στρος Καν προσέγγισε μέσω ερωτικών sms και email και τελικά "έριξε" στο περιθώριο ενός φόρουμ στο Νταβός.

Ο σύζυγος της Πιρόσκα Νάγκι, επικεφαλής της τράπεζας της Αργεντινής, ανακάλυψε τα "καυτά emails" και το one night stand του Mr ΔΝΤ έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.


Η κυρία του κυρίου συγχώρησε το παραστράτημά του, δηλώνοντας πως τον αγαπάει όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν και ότι αυτή η σχέση της μιας βραδιάς ανήκει στο παρελθόν. Η οικονομολόγος από την άλλη πλευρά αποχώρησε από το ΔΝΤ τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, ενώ όταν διεξήχθη έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε καταχραστεί την εξουσία του, βγήκε λάδι.

Η φράση ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και έπειτα το χούι επιβεβαιώνεται απόλυτα στην περίπτωση του Ντομινίκ Στρος Καν, που κατηγορήθηκε για μία ακόμα υπόθεση εύνοιας όταν η 26χρονη Εμιλί Μπιλιέ, που εργαζόταν στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007, βρέθηκε ασκούμενη στο ΔΝΤ μετά από φημολογούμενη παρέμβασή του. Ναι, ναι και πάλι αθώα περιστερά ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Τελευταίο, έως πρότινος, πλήγμα για τον Ντομινίκ Στρος Καν ήταν το βιβλίο "Τα μυστικά ενός προεδροποιήσιμου" που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2010 και υπέγραφε ανώνυμος συγγραφέας με το ψευδώνυμο "Κασσάνδρα".

"Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο... η ιεροτελεστία είναι πάντα η ίδια. Επιθεωρεί τον χώρο για να βρει τις ελκυστικές γυναίκες και αφού έχει εντοπίσει το θήραμα, το βομβαρδίζει με γραπτά μηνύματα που συνήθως ξεκινούν με τη φράση 'σε θέλω'", έγραφε η "Κασσάνδρα".

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου σημείωνε ότι υπάρχουν φωτογραφίες του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, να εξέρχεται από μία λέσχη ανταλλαγής συζύγων.

Πηγή news247




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.