Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις Ημέρας Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στις εκδήλωσεις μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνει την...
Κυριακή 22 Μαίου 2011, ως ελάχιστο φόρο τιμής των 353.000 θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας.
Πρόγραμμα εκδήλωσεων

- Ώρα 9:00 π.μ Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ των 353.000 σφαγιασθέ-ντων Ελλήνων του Πόντου στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού.
- Ώρα 11:00 π.μ Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από φορείς και συλλόγους στο μνημείο Εθνικής Αυτογνωσίας του Ποντιακού Ελληνισμού Άργους Ορεστικού. Ακολουθεί ομιλία με θέμα ‘’Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού‘’ με ομιλητή τον κο Ανδρεάδη Χρυσόστομο.

- Ώρα 7:00 μ.μ Προβολή του ντοκιμαντέρ για την ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου με τον τίτλο: “ Στα χνάρια των Αργοναυτών “ , στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού. (Κάτω από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού)

1.Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες Συλλόγου.
Σας καλούμε την Κυριακή 29 Μαίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ στο χώρο της Ευξείνου Λέσχης σε τακτική Γενική Συνέλευση, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στον ίδιο χώρο και ώρα.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές (να ψηφίσουν ή να ψηφιστούν) έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη (παλαιά και νέα).

Για την ταμειακή τακτοποίηση των μελών της, η Εύξεινος Λέσχη θα είναι ανοικτή την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαίου και ώρα 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.

Με τιμή

Το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.