Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πέφτει η αυλαία του 3ου Ομίλου-Πρόστιμο στην Καστοριά


Πέφτει αύριο η αυλαία του 3ου Ομίλου με πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό της Σειρήνας Γρεβενών-Α.Ο.Κάστωρ που θα κρίνει ουσιαστικά μια κατηγορία για την ομάδα της Καστοριάς η οποία θέλει νίκη και μόνο νίκη για να είναι σίγουρη για την παραμονή στην Κατηγορία.

Στην κορυφή έχουμε το ντέρμπυ –γοήτρου των πρωτοπόρων μεταξύ Βατανιακού –Νάουσα .Ένα παιχνίδι που σκοπεύουν να το μετατρέψουν σε φιέστα οι γηπεδούχοι για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ Εθνική και δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο «καλεσμένο».

Τέλος η Καστοριά θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφα και θα προσπαθήσει να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με μια νίκη. Δυστυχώς η Καστοριά θα τερματίσει πιθανότατα στην 4η θέση και θα περιμένει τις εξελίξεις τόσο στην Ε.Π.Ο. για την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση όσο και τις διοικητικές για το μέλλον του συλλόγου μετά την ανακοίνωση-κάλεσμα του προέδρου της Καστοριάς.
Χθές η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο επέβαλλε πρόστιμο 3.000ευρώ στην Καστοριά για το παιχνίδι της 13.04 με αντίπαλο τα Λευκάδια Ημαθίας.

Όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ξεκινούν αύριο Κυριακή στις 17:00
ΣΒΟΡΩΝΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ-ΚΑΣΤΟΡΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.