Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κλείνει η Λίμνη....Κανονικά το ψάρεμα !!!!!


Η λίμνη όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος αναμένεται να κλείσει για να διευκολύνει την αναπαραγωγή των ψαριών. Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά η πιο πιθανή είναι η 24η Απριλίου. Η απόφαση αναμένεται της επόμενες μέρες από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
.
Η Δημοτική Επιτροπή για την Λίμνη πρότεινε στην Περιφέρεια να μην κλείσει όλη η λίμνη αλλά να αφήσει ένα τμήμα της ανοιχτό για τους ψαράδες. Συγκεκριμένα από την Μαυριώτισσα μέχρι τον Αϊ -Σωτήρα.

Τώρα γιατί σε εκείνο το σημείο και όχι και σε όλη τη Νότια και Βόρεια Παραλία δεν ξέρουμε. Άλλωστε όταν απαγορεύονταν σε όλη τη λίμνη το ψάρεμα , οι «φίλοι» της Λίμνης συνέχιζαν προκλητικά να ψαρεύουν σε όλη την παραλιακή ζώνη μέσα στην πόλη αγνοώντας την απαγόρευση και την προστασία της λίμνης.Μάλιστα είχαν «πλάσει» και ιστορίες για να δικαιολογούν την πράξη τους αυτή.

Ειδικά στα σημεία που φέτος ο κ. Τσομπάνος Πρόεδρος της Επιτροπής ζητάει να μην απαγορευτεί το ψάρεμα όταν κλείνει η λίμνη γίνεται το αδιαχώρητο από τους «φίλους της λίμνης», είτε με είτε χωρίς απαγόρευση.

Η Αγάπη του Δήμου για την Λίμνη και το ψάρεμα όμως ,δεν σταματάει εδώ.Με δηλώσεις του κ. Τσομπάνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης έκανε γνωστό ότι πρόθεση του Δήμου δεν θα είναι να κυνηγάει όσους θέλουν να ψαρεύουν και ότι θα είναι ιδιαίτερα ελαστική μαζί τους .Ουσιαστικά έστειλε μήνυμα στους « φίλους της λίμνης» να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ψάρεμα.
Αναπαραγωγή και πράσινα άλογα…

Κοροϊδία σκέτη η απαγόρευση ….

Υ.Γ Με καλάμι ή χωρίς , το ψάρεμα είναι ψάρεμα κ.Πρόεδρε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.