Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η αστυνομία συνέλαβε τους "Πυρήνες της φωτιάς"


Ιδρυτικά στελέχη των «Πυρήνων της Φωτιάς» ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε μια επιχείρηση-θρίλερ, που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής σε Αθήνα και Νέα Ιωνία Βόλου. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, από τη Νέα Ιωνία του Βόλου στην οδό Ελλησπόντου και Σαγκάριου: Αστυνομικοί...

εισέβαλαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται πάνω από ένα καφενείο και εκεί συνέλαβαν 5 άτομα (4 άνδρες και 1 γυναίκα). Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ηγετικά μέλη της οργάνωσης. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια γιάφκα με μεγάλο οπλοστάσιο, (2 οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ, 6 πιστόλια, 1 περίστροφο, πάρα πολλές σφαίρες, φυσίγγια, αλεξίσφαιρα, φάρους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές), καθώς και περούκες και στολές αστυνομικών. Όλα τα ευρήματα έχουν όλα μεταφερθεί στην Αθήνα. Οι 5 έχουν εντάλματα σύλληψης με τους τρεις να θεωρούνται τα ηγετικά στελέχη που οργάνωσαν τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Οι ηλικίες των συλληφθέντων ξεκινάνε από τα 23 και φτάνουν μέχρι τα 32.

Στο Χολαργό τώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί έπιασαν στον ύπνο το ζευγάρι που είχε νοικιάσει πριν από περίπου 6 μήνες το διαμέρισμα στο Χολαργό. Έκαναν έφοδο στις 06:30 το πρωί και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ το ζευγάρι. Προς το παρόν μιλάμε για προσαγωγή αν και οι αστυνομικοί περιμένουν να ταυτοποιήσουν τα αποτυπώματα του ζευγαριού, να δουν αν υπάρχουν και και σε άλλη γιάφκα ή άλλο σημείο.

Οι γείτονες μιλούν για ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η κοπέλα εργαζόταν σε μπαρ της περιοχής. Δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο και δεν μιλάμε για γιάφκα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και σε άλλα σπίτια στην Αττική και ενδεχομένως σε ένα από αυτά να έχουν βρεθεί κάποια καλάσνικοφ.

Σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα όλων των ερευνών των αστυνομικών, ενώ ενδεχομένως σήμερα να ξετυλιχτεί ένα πολύ μεγάλο κουβάρι από αυτή την υπόθεση και να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στην τρομοκρατία, ιδίως αν τα όπλα που βρέθηκαν δεν είναι"καθαρά".

Πηγή:www.trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.