Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχος ο Κάστωρας στον 33ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος αναδείχτηκε ο ΑΟ Κάστωρ. Με ένα γκολ στο 39 του Ά ημιχρόνου νίκησαν την Καστοριά με 1-0.
Ο Κάστωρας ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανάγκασε την Καστοριά να χάσει την πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία στο 90΄.
Στο πρώτο ημίχρονο πριν το γκολ είχε χάσει δυο πολύ καλές ευκαιρίες ενώ και στο δεύτερο παρ΄ ότι η Καστοριά είχε την κατοχή της μπάλας πάλι ο Κάστορας ήταν αυτός που βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ με δυο τετ-α-τετ. Ο μόνος που διασώθηκε από το ναυάγιο της Καστοριάς ήταν ο τερματοφύλακας της ,Αντώνης Σίσκος που την κράτησε ζωντανή στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του.
Σε γενικές γραμμές ο Κάστωρας ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του καθώς οι παίχτες του έδειξαν δύναμη και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η κατάκτηση πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίχτες του Κάστωρα που με αυτό τον τρόπο έδωσαν και μια απάντηση σε όσους τους αμφισβήτησαν μετά τις ήττες του πρωταθλήματος από την Καστοριά.
Το ίδιο πάθος θα πρέπει να δείξουν και την Κυριακή στη Γαλατινή αν θέλουν να συνεχίσουν στη κατηγορία.
Από την άλλη, η χρονιά για την Καστοριά δεν φαίνεται να τελειώνει καλά αφού μετά την ήττα μέσα στη Νάουσα και την απομάκρυνσή της 9 βαθμούς από την κορυφή έχασε και το κύπελλο.
Καλή η διαιτησία του Στεφανίδη.
Ελάχιστος ο κόσμος στις εξέδρες.
Την απονομή του κυπέλλου στους νικητές έκανε ο Αντι –Περιφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος

ο Μπέτσκας
το μαύρο πρόβατο της ενημέρωσης



Πανηγυρισμοί μετά το goal














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.