Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Χάρτης προβλημάτων για την Καστοριά


Από σήμερα ξεκινάει μια νέα εφαρμογή στο blog μας. Στο τέλος της σελίδας του blog θα βρίσκεται ένας χάρτης της πόλης όπου θα μαζεύουμε τα προβληματικά σημεία. Επικίνδυνα σημεία για πεζούς και οχήματα, μόνιμα σημεία παράνομης στάθμευσης, κοινόχρηστοι χώροι που έχουν υποστεί φθορά, σημεία προβληματικά για διέλευση ΑμΕΑ και πολλά άλλα. Σκοπός μας είναι να ενημερωθεί ο Δήμος ή όποιος άλλος φορέας είναι υπεύθυνος για τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Σίγουρα όμως για να έχει επιτυχία μια τέτοια προσπάθεια, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας. Όποιος, λοιπόν έχει εντοπίσει ένα προβληματικό σημείο στη γειτονιά του μπορεί να μας ενημερώσετε στο e-mail του blog μας (mpetskas@hotmail.gr) στέλνοντας μας την διεύθυνση/θέση του προβληματικού σημείου, μια σύντομη περιγραφή του. Αν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία, μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στον χάρτη. Περιμένουμε τις επισημάνσεις σας.

Mπέτσκας
Το μαύρο πρόβατο της ενημέρωσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.