Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ένα ακόμη DVD (σχεδόν) δωρεάν από τους Radiohead


Οι Radiohead χρησιμοποιούν τις νέες μεθόδους διανομής μουσικής που επιτρέπει η επανάσταση του Διαδικτύου και είναι γνωστό ότι κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους In Rainbows μέσω του Internet, καλώντας κάθε χρήστη να πληρώσει ό,τι ποσό ήθελε. Στη συνέχεια, ύστερα από μια συναυλία τους στην Πράγα, παρήγαγαν ένα DVD το οποίο διατίθεται...
δωρεάν στο διαδίκτυο και ως εικόνες χρησιμοποιεί αυτές που τράβηξε το κοινό μέσω κινητών τηλεφώνων ή φωτογραφικών μηχανών.

Πλέον, οι φαν της μουσικής τους μπορούν να βρουν μία ακόμα συναυλία τους άμεσα και ελεύθερα διαθέσιμη στο Διαδίκτυο. Η συναυλία που έδωσαν στο Λος Άντζελες στις 24 Ιανουαρίου 2010, διατίθεται δωρεάν σε streaming, απλώς αν ο χρήστης θέλει να κατεβάσει την ποιότητα DVD (μαζί με το εξώφυλλο), καλείται να προσφέρει το ποσό των 5 δολαρίων για την Αϊτή, μέσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Oxfam.

Έτσι, οι Radiohead δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να ξεκινήσει το έτος αφενός με την παρέα μίας από τις καλύτερες μπάντες στον κόσμο, και αφετέρου συμμετέχοντας στην ανοικοδόμηση της ρημαγμένης αυτής χώρας.
tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.