Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στα λευκά ξύπνησαν οι περισσότερες πόλεις σε Ήπειρο και Μακεδονία.


Στα λευκά ξύπνησαν οι περισσότερες πόλεις σε Ήπειρο και Μακεδονία. 30 πόντους χιόνι έχει το Μέτσοβο, λευκό το τοπίο σε όλο το νομό Φλωρίνης...

Ήδη από χθες τη νύχτα στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων αλλά και σε ολόκληρο το νομό Φλωρίνης χρειάζονται αλυσίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ολόκληρης της χώρας, ενώ χιονίζει από τη νύχτα και στην Πάρνηθα.

Στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές περιοχές της Αχαΐας ενώ το κρύο στην Πάτρα είναι "τσουχτερό". Σε αρκετά σημεία της Αχαίας η χρήση αντιολησθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη, ενώ η χιονόπτωση, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν επιτρέπει τη διέλευση των οχημάτων στην Πατρών - Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, καθώς στο Κομπηγάδι ο δρόμος είναι κλειστός.

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού, οι οποίες επικρατούν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου. Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, κατά τα τελευταία 5 χλμ. του δρόμου από Άγιο Αθανάσιο και Κερασιά, ενώ ανοιχτός είναι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» στο όρος Βέρμιο, από την πόλη της Νάουσας.
Πηγή:newsIt
Πρόγνωση καιρού για την Καστοριά
Συννεφιά και πολύ κρύο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες μέρες. Η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο. Το κρύο θα είναι πιο τσουχτερό τις πρωινές ώρες της Τετάρτης και της Πέμπτης όπου θα φτάσει του -9 βαθμούς.
Πιθανή χιονόπτωση την Παρακευή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.