Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν ο προπονητής της ομάδας και ο Καλαφάτης απο την Καστοριά


Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος η Καστοριά απο ότι δείχνουν οι εξελίξεις θα αποχαιρετήσει τον μέχρι τώρα προπονητή της και έναν απο τους πιο πολύτιμους παίχτες της..Ο λόγος για τον Νικολαίδη και Καλαφάτη που δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα..

Στο πάγκο σήμερα χρέη προπονητή εκτέλεσαν ο Γκιάτας και ο Πετσώνης..
Ο λόγος της απομάκρυνσής του προπονητή δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα αλλα απο ότι δείχνουν όλες οι πληροφορίες έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Καλαφάτη απο την αποστολή της ομάδας.
Ο παίχτης της Καστοριάς χωρίς να ενημερώσει τον προπονητή του ,δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση της Πέμπτης και ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Σταμούλης -για το λόγο αυτό- ζήτησε απο τον Νικολαίδη να τον αποκλείσει απο την αποστολή.
Ο προπονητής ζήτησε απο τον πρόεδρο να είναι λίγο ελαστικός με τον Καλαφάτη αφού η ομάδα τον χρειάζεται όσο πότε.
Ο πρόεδρος αντέδρασε στα λεγόμενα του και έδειξε το δρόμο της εξόδου και στον προπονητή.
Η διαφορά απο την κορυφή κάθε αγωνιστική μεγαλώνει και υποχωρεί συνεχώς στο βαθμολιγικό πίνακα.Σε τρεις αγωνιστικές το 2011 έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό και έχει σκοράρει ένα τέρμα. Να πούμε εδώ οτι στα δύο παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Καλαφάτης η Καστοριά δέχτηκε 4 γκολ ενώ είχε δεχτεί 7 σε 15 αγώνες
Η απόδοση της ομάδας έχει πέσει δραματικά και δεν θυμίζει τίποτα την ομάδα που ήταν πριν τις διακοπές..
Οι εξελίξεις αυτές προβληματίζουν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που και σήμερα ακολούθησε ,σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα την ομάδα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.