Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση βιβλίου του Ν. Τσίγκα

Η παρουσίαση του βιβλίου του Νώντα Τσίγκα «Μαύρο χιόνι» (με ζωγραφική του Μόδη Γούναρη) θα παρουσιαστεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στην πλατεία Ντολτσού... Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο συγγραφέας του βιβλίου Νώντας Τσίγκας, ο κ. Μόδης Γούναρης που εικονογράφησε το βιβλίο καθώς και η κα Δ. Μιχαήλ, λέκτορας στο πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας. Τα έσοδα του βιβλίου διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το βιβλίο του Νώντα Τσίγκα (εκδόσεις ΔιάπυροΝ), που διαπραγματεύεται το θέμα της μετανάστευσης και του κοινωνικού αποκλεισμού, τυπώθηκε με δαπάνη των συντελεστών του και αποφασίστηκε να διατεθεί ως εξής:
500 αντίτυπα προσφέρθηκαν και θα διατεθούν από την PRAKSIS. 200 αντίτυπα προσφέρθηκαν για να διατεθούν από τον σύλλογο γονέων παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματική νόσο στην Καστοριά. 200 αντίτυπα προσφέρθηκαν για να διατεθούν από το Στέκι Μεταναστών στη Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα 400 αντίτυπα θα διατεθούν σε βιβλιοπωλεία όλης της χώρας και τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αφγανού νεαρού Χαμι Νατζάφι που σκοτώθηκε από μια εγκαταλειμμένη βόμβα σε σκουπίδια.

Πηγή: odos-kastoria.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.