Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Eπίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στην ΔΕΗ και στα δημοτικά διαμερίσματα Μελά και Μακροχωρίου


Με αφορμή τις πολλές διαμαρτυρίες των πολιτών του Νομού μας για φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς με επικεφαλής τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο επισκέφτηκε τη ΔΕΗ και έθεσε το πρόβλημα στον Διευθυντή.

Μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν διαπιστώθηκε ότι...οι φουσκωμένοι λογαριασμοί μπορεί να οφείλονται είτε σε χρέωση οκταμήνου της κατανάλωσης και κατά συνέπεια και όλων των επιπρόσθετων επιβαρύνσεων, είτε όπου ο λογαριασμός είναι εκκαθαριστικός 4μήνου μπορεί να μην έχει γίνει μέτρηση και να έχουν μπει αυθαίρετα ποσά στο λογαριασμό. Στην πρώτη περίπτωση ο λογαριασμός θα διορθώνεται από την ΔΕΗ. Για τη δεύτερη περίπτωση Απαιτούμε να γίνεται διόρθωση και αυτών των λογαριασμών.

Είναι προφανές ότι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπάρχουν χρεώσεις, πλην της κατανάλωσης, οι οποίες είναι ανάλογες με την κατανάλωση ρεύματος, όπως για τη χρήση δικτύου μεταφοράς, για το δίκτυο διανομής, για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, για ειδικό τέλος ΑΠΕ, κ.λ.π.

Με αφορμή την επίσκεψη τέθηκε τόσο το ζήτημα της επιχειρούμενης αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, όσο και της πλήρους αξιοποίησης του προσωπικού της στην κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξης της κερδοφόρας αυτης επιχείρησης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δήλωσε ότι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων για μία ΔΕΗ στην υπηρεσία του λαού και ότι θα είναι κάθε στιγμή δίπλα τους για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια ξεπουλήματός της.

Επίσκεψη σε Μελά και Μακροχώρι

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς με επικεφαλής τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων και επαφών με τους κατοίκους του νομού μας επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Παύλου Μελά και Μακροχωρίου. Συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής. Αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους, και τις ανησυχίες τους για την επιβίωση της περιοχής τους. Δεσμεύτηκε στην προώθηση αυτών των προβλημάτων τόσο σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας, όσο και σε κεντρικό επίπεδο ώστε να βρεθεί λύση στα χρόνια προβλήματα της περιοχής.


sentra.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.