Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Φωτογραφίες από τη φωτιά στα όρια Βαρικού – Πτολεμαίδας


Στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 1:00 τα ξημερώματα το Σάββατο 21 Ιουλίου ανάμεσα στο Βαρικό του Δήμου Αμυνταίου και Ολυμπιάδα – Γαλάτεια του δήμου Εορδαίας βρέθηκε από την αρχή , πεζοπόρο τμήμα της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας .

Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά...( μέλος της ομάδας ενημέρωσε την πυροσβεστική ) μέλη της ομάδας τα οποία βρισκόντουσαν σε υγειονομική κάλυψη του Rithmo Natura Festival έσπευσαν να βοηθήσουν την πυροσβεστική υπηρεσία στην κατάσβεση της φωτιάς η οποία ξεκίνησε από σημείο κοντά στον χώρο που ήταν οι εκδηλώσεις του Festival.

Τα μέλη της ομάδας επιχειρούσαν από της 1:00 τα ξημερώματα μέχρι της 10:00 το πρωί οπότε και είχαμε μερική κατάσβεση της πυρκαγιάς Το απόγευμα τις ίδιας μέρας , μετά από αναζωπύρωση της φωτιάς ,10μελες πεζοπόρο τμήμα της Ε.Δ.Ο.Π , πλήρως εξοπλισμένο , τέθηκε στην διάθεση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς.


kozan.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.