Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά για Γιαζιτζίδου - Τσιάβου

Την 1η θέση της 2ης προκριματικής σειράς κατέλαβαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 2 Αυγούστου.

Το ελληνικό πλήρωμα και μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας... για ένα μετάλλιο ήταν πρώτο από την αρχή, ξέφυγε με μεγάλη απόσταση από τις αντιπάλους και πέρασε το φίνις με χαρακτηριστική άνεση και επίδοση 7:03.66

Οι δυο παγκόσμιες πρωταθλήτριες πήραν απο το πρώτο λεπτό το προβάδισμα στην κούρσα που ξεκίνησε με βροχή και τελείωσε με ήλιο και κατάφεραν να το διατηρήσουν ως το φινάλε κατακτώντας την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερη τη βάρκα της Αυστραλίας.

"Κάναμε μια αναγνωριστική κούρσα" τόνισε η Αλεξάνδρα Τσιάβου λίγο μετά και συμπλήρωσε: "Ο στόχος ήταν να τσεκάρουμε τον εαυτό μας και τις αντιπάλους μας όπως η Ολλανδία με την οόια δεν έχουμε ξανατρέξει φέτος και γενικά το επίπεδο των αντιπάλων μας. Το βασικό επίσης ήταν να περάσουμε στον ημιτελικό χωρίς επαναληπτικό για να αποφύγουμε ακόμη ένα ζύγισμα. Γενικά είμαστε ικανοποιημένες ειδικά όχι ακόμη. Προχωράμε βήμα βήμα. Την Πέμπτη θα είναι ίσως ο πιο κρίσιμος αγώνας".

Ο ημιτελικός για το ελληνικό δίδυμο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:30. Ο τελικός του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 4 Αυγούστου.

newIt & contra

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.