Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

STREET HANDBALL: Η γιορτή του Χάντμπολ στην Καστοριά (φωτογραφίες)


Με την συμμετοχή 200 παιδιών από Γ΄ έως ΣΤ΄ δημοτικού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/6/12 το 2ο street handball στην Καστοριά.

Παιδιά και γονείς ενθουσιάστηκαν με...τα παιχνίδια που άρχισαν στις 9.30 και τελείωσαν στις 13.00 και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο street την νέα χρονιά.

Την άψογη διοργάνωση ανέλαβε το τοπικό σωματείο (Α.Ο.Α. Καστοριάς ) που με τον πρόεδρο του Παναγιώτη βλαχόπουλο βάζει πλέον τις βάσεις για την ανάπτυξη στην περιοχή (ΕΣΧΔΥΜ),ενώ η βοήθεια του δήμου Καστοριάς με τον δήμαρχο Χατζησυμεωνίδη Μανώλη και των αντιδημάρχων Κενανίδη Παύλου και Γεωργοσοπούλου Ειρήνης ήταν καθοριστική για την επιτυχία της γιορτής .

Με πρωτεργάτη τον Τάρε Ηλία και τους Σαλαγιάννη Νίκο & Δημήτρη Βλαχόπουλο (προπονητές του συλλόγου) να ακολουθούν η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχαν οι μεγάλοι (Τσινικλίδης Θ. & Αναστασίου Η.) και οι μικροί αθλητές του συλλόγου .Στους 4 νικητές(ανά τάξη) του στόχου δοθήκαν δώρα ενώ σε όλα τα παιδιά μοιραστήκαν διπλώματα συμμετοχής .

Χορηγός της εκδήλωσης η τοπική εφημερίδα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Π.Ο.Π της περιοχής Μπιζέτας Γιάννης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.