Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ζητάει τη γνώμη σας για την ανάπτυξη της περιοχής

Ανοιχτή διαβούλευση για τον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Αναπτυξιακός Σχεδιασμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διαπνέεται από το όραμα για μια:
"Βιώσιμη Ανάπτυξη με Κοινωνική Συνοχή και τον Πολίτη στο Προσκήνιο"...



Η στρατηγική της Περιφέρειας για την επίτευξη του οράματος αποτελεί ένα συνεκτικό σύνολο στόχων και πολιτικών και διατυπώνεται μέσω ενός συστήματος Αξόνων, Μέτρων και Στόχων με αντικείμενο:

- Την ανάπτυξη της περιοχής σε οικονομικό επίπεδο με έμφαση στην αγροτική ανάπτυξη και τον τουρισμό καθώς και σε κοινωνικό επίπεδο.
- Τη βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης και την αναβάθμιση της διοικητικής ικανότητας των υπηρεσιών της Περιφέρειας.
- Την παροχή ικανοποιητικού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη.
- Τη βελτίωση των οικονομικών της.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει ενεργά, υποβάλλοντας την άποψή του με τη συμπλήρωση και κατάθεση δύο (2) ερωτηματολογίων.

Με τη συμπλήρωση του 1ου Ερωτηματολογίου διατυπώνετε την άποψή σας για το περιεχόμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ με το 2ο Ερωτηματολόγιο μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για συγκεκριμένα έργα που εκτιμάτε ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.