Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Επιμελητήριο Καστοριάς προς γουνοποιούς: Προσοχή Ληστείες! - Το περσινό καλοκαίρι έγιναν 8, οι 2 ένοπλες...

Την προσοχή όλων των γουνοποιών συστήνει ο πρόεδρος κ. Καραταγλίδης σε σχέση με τα μέτρα προστασίας στην καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των γουνοποιητικών επιχειρήσεων του Νομού Καστοριάς για την αποφυγή κλοπών, ένα δυσάρεστο γεγονός που είχε λάβει χώρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2011, το Επιμελητήριο Καστοριάς, με έγγραφο του εφιστά εκ νέου την... προσοχή στους γουνοποιούς του Νομού Καστοριάς και συνιστά την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για την αρτιότερη περιφρούρηση των εμπορευμάτων και καταστημάτων για να μην βρεθούν ξανά στο στόχαστρο ένοπλων ληστειών, οι οποίες στιγμάτισαν κοινωνικά και οικονομικά την τοπική μας κοινωνία.



Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διακίνηση των εμπορευμάτων και την ασφάλεια των καταστημάτων

«Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, με γνώμονα ότι όλες οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε τουριστικά μέρη σε όλη την Ελλάδα και με δεδομένο το περσινό γεγονός, που είχαμε 8 ληστείες και μάλιστα στις δύο ένοπλες, είχαμε και πυροβολισμούς, θα πρέπει να επιστήσουμε ιδιαιτέρα την προσοχή μας στους επιχειρηματίες, ώστε να λάβουν έκτακτα μέτρα, επειδή έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι κλοπές.

Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο αφορά στη διακίνηση των εμπορευμάτων και την ασφάλεια των καταστημάτων αλλά και στη διακίνηση των χρημάτων» δήλωσε, μιλώντας, στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους επιχειρηματίες. Θα πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι περισσότερα προστατευτικά μέτρα, διότι έχει ξεκινήσει η σεζόν και υπάρχει πλέον κίνηση και εκτός Καστοριάς πολλών εμπορευμάτων, σε όλο τον ελληνικό χώρο», πρόσθεσε ο κ Καραταγλίδης.

Γράφει η Δ.Θ.
neakastoria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.